Montaj aparate aer conditionat in Bucuresti la cel mai mic pret

Pasul 1, identificati problema

Pasul 2, opriti functionarea aparatului

Noi recomandam tuturor clientilor care au probleme cu aparatul de aer conditionat oprirea acestuia pana la sosirea echipei de interventii. De multe ori functionarea in parametri neobisnuiti poate comprimite total aparatul sau parti importante din acesta si reparatiile devin costisitoare. Asadar opriti aparatul.

Pasul 3, contactati telefonic

Operatorii nostri preiau prin telefon sesizarile dvs. si sunteti programat la interventie cat de repede este posibil. Echipele noastre de interventie acopera solicitarile in Bucuresti in 24 de ore sau 48 de ore, in functie de perioada anului si in functie de situatia contractuala, daca este vorba de garantii, contracte de service sau mentenanta sau nu.

Pas 4, interventia la aparat

In cadrul interventiei echipa noastra va realiza un diagnostic, si vi se comunica ce solutii exista pentru efectuarea reparatiilor. Reparatiile se pot desfasura pe loc, in locatia dumneavoastra, odata cu diagnosticul, daca este posibil. Alteori este necesara o noua interventie pentru inlocuirea unei piese sau efectuarea reparatii propriu-zise. In cele mai nefericite cazuri este necesara preluarea unitatii defecte si realizarea reparatiei la centrul de service.

Pas 5, garantii de buna functionare

Reparatiile noastre sunt insotite de garantii de buna functionare, care se ofera tuturor clientilor care aleg contracte de intretinere, mentenanta, service, igienizari sau revizii regulate. Garantia de buna functionare la aparatele de aer conditionat se ofera, ca la orice aparat electronic de altfel, in baza sigurantei ca aparatul este exploatat si este intretinut conform cu indicatiile producatorului.Solicita programare

Solicita o programare

In cazul in care aveti probleme cu aparatul de aer conditionat, doriti un montaj sau
chiar doriti sa achizitionati un aparat nou, firma noastra va sta la dispozitie oricand.

Nume*
Numar de telefon
Adresa
Selectati Serviciu