Montaj aparate aer conditionat in Bucuresti la cel mai mic pret

Montaj Aer Conditionat Sector 3

Montaj aer conditionat

In sectorul 3 avem permanent 2 echipe de montaj si va putem efectua montajul in 24 de ore de la solicitare, oricand pe durata unui an mai putin pe perioada lunilor de vara cand este necesara o programare iar perioada montajului poate sa fie in 48 de ore de la solicitare.

Lista cartiere in care montaj aparate

Începând de la intersecția B-dul. Republicii și B-dul. Gheorghe Gheorghiu-Dej cu Calea Victoriei.

Limita de nord: B-dul. Republicii până la B-dul. Hristo Botev, B-dul. Hristo Botev (ambele inclusiv) până la Str. Negustori, Str. Negustori până la intersecția cu Str. Mântuleasa, Str. Mântuleasa până la Str. Romulus, Str. Romulus (toate exclusiv) până la Calea Călărași, Calea Călărași până la intersecția cu Șos. Mihai Bravu, P-ța Muncii, în continuare B-dul. Muncii până la Str. Morarilor, Str. Morarilor (exclusiv) până la intersecția cu Șos. Vergului, Șos. Vergului (exclusiv) până la Șos. Pantelimon, Șos. Pantelimon (exclusiv) până la râul Colentina, pe firul râului Colentina până la Str. Peleș (toate inclusiv).

Limita de est: Str. Peleș (inclusiv), pasajul C.F.R. gara Cățelu, pe linia căii ferate București-Oltenita, Str. Ghețu Anghel până la limita de nord a satului Cățelu, comuna Glina. De aici urmează limita de nord a satului Cățelu până la B-dul. Ion Sulea, pe limita de est a autobazei R.A.T.B., pe limita de sud a acestei autobaze și a bazei de producție a Ministerului Construcțiilor , de unde printr-o linie convențională spre sud, limita se înscrie până la râul Dâmbovița.

Limita de sud: urmează firul râului Dâmbovița până la P-ța Națiunilor Unite (exclusiv).

Limita de vest: Calea Victoriei (inclusiv) până la intersecția acesteia cu B-dul. Gheorghe Gheorghiu-Dej și B-dul Republicii.

Montaj in birouri sau cladiri comerciale

Pentru sectorul 3 dispunem de echipe de interventie rapida, pentru suport in locatiile comerciale, depozite, birouri, samd.

Datorita multor locatii din sectorul 3 pentru care oferim mentenanta, contracte de revizii, reparatii si mentenanta, va asiguram un timp de interventie foarte mic.

Solicita programare

Solicita o programare

In cazul in care aveti probleme cu aparatul de aer conditionat, doriti un montaj sau
chiar doriti sa achizitionati un aparat nou, firma noastra va sta la dispozitie oricand.

Nume*
Numar de telefon
Adresa
Selectati Serviciu